Heta motorcykelmärken

Harley Davidson

När det kommer till motorcyklar, och speciellt olika motorcykelmärken, så finns det nog ytterst få som är så ikoniska som Harley Davidson. Motorcyklarna har använts flitigt av entusiaster så väl som i filmer och i samband med motorcykelgäng/klubbar och är troligtvis den mest uppskattade motorcykeln som finns idag. Det hela startade med att Arthur Davidson och William Harley fick en idé om att börja tillverka motorcyklar i USA år 1903 och därefter har det bara rullat på.

Precis som med andra typer av motorcykelmärken så finns det olika modeller att välja mellan och motorcyklarna kommer även i väldigt varierande prisklasser. Vill man ha en mer exklusiv modell som är lite unik så får man vara beredd på att vända sig till en bank för ett lån eller tömma hela besparingskontot – för det kommer tveklöst att svida till.

En mycket uppskattad hoj i USA

Som tidigare nämnts så är Harley Davidson ett amerikanskt motorcykelmärke och då är det kanske inte så konstigt att det är just i detta land som motorcykeln har gått hem som mest. Det sägs att hela 62,6% av alla motorcyklar som Harley Davidson har tillverkat och sålt har gått till köpare i USA.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe