Köpa motorcykel

Kvinnliga motorcykelförare

Numera har allt fler tjejer flyttat från bönpallen till förarsätet. SMC (Sveriges MotorCyklister) tycker att det är glädjande att antalet kvinnor som tar MC-kort ökar. I och med att organisationen fått fler kvinnliga medlemmar har man idag fler anställda och förtroendevalda tjejer som hjälper till att utveckla och driva SMC framåt.

Women Riders World Relay

WRWR (Women Riders World Relay) är en världsomspännande “stafett” för MC-kvinnor. Syftet med WRWR är att dra uppmärksamhet till att det finns ett mycket stort antal kvinnliga motorcykelförare världen över. Man vill uppmärksamma tillverkare på att kvinnliga MC-förare behöver motorcyklar samt kläder och utrustning som är anpassade till kvinnor. Kvinnor och män har helt enkelt inte samma anatomi och att det här är en större marknad än vad de kanske insett. Initiativtagaren till WRWR var Hayley Bell från England och deras Facebook-sida fick snabbt över 17 000 medlemmar. De kvinnliga MC-förare som deltar i stafetten kör flera olika typer av motorcyklar med allt från racerhojar till äventyrshojar och givetvis glidarhojar. WRWR kommer att gå genom flera kontinenter såsom Australien, Nordamerika, Europa, Sydamerika, Afrika och Asien.

Snygg på hojen

MC-kvinnor har speciella behov när det gäller motorcyklar, kläder och utrustning som förhoppningsvis tillverkningsindustrin kommer att ta till sig. Men många kvinnor har också andra behov gällande sitt utseende. Det är till exempel inte ovanligt att kvinnor som har en liten byst känner sig otillräckliga utseendemässigt och önskar göra en bröstförstoring. Idag kan du välja bland fina implantat hos https://motiva.health/sv/ som är bland de bästa, säkraste och mest naturliga bröstimplantaten på marknad. Hos https://motiva.health/sv/ kan du välja bland flera anatomiskt olika implantat. Ergonomix var världens första ergonomiska bröstimplantat som rör sig naturligt med din kropp och har en design som ger det mest naturliga utseendet. Nu finns även Ergonomix2 som är nästa generations implantat och ger ett ännu bättre resultat. Motiva Round är ett runt implantat som har en design som ger en balanserad fasthet samt utfyllnad av den övre delen av bröstet och Anatomical TrueFixation är ett droppformat anatomiskt implantat. Besök gärna https://motiva.health/sv/ för att få mer information om deras högkvalitativa implantat. Att göra en bröstförstoring är ett stort beslut. Därför är det viktigt är att välja implantat som kommer att ge ett vackert och naturligt resultat, vilket du är garanterad när du väljer implantat från Motiva.

The Rally Princess

En av världens mest kända och meriterade motorkvinna är Annie Seel som tävlat med både motorcykel och bil. Under hennes karriär har hon genomfört fem Dakarrallyn med motorcykel. Annie körde sitt första Dakarrally 2002 med motorcykel där hon vann 400-kubiksklassen samt hamnade på 54:e plats (med en muskelblödning i låret samt en bruten högerhand). Men hon gav inte upp utan vann 2010 damklassen i Dakarrallyt och hamnade på 45:e plats trots att ledbandet slitits av i höger tumme. Annie Seel blev 2004 den första svenskan som vann ett VM-guld på motorcykel i Rally Raid Women’s Cup 450.

Till slut blev skadorna för mycket och Annie började tävla i bil. Hon debuterade som rallyförare 2011 och har kört både Midnattssolsrallyt samt Svenska Rallyt Historic.

Annie Seel är världens enda kvinna om har kört samtliga stora offroadtävlingar världen över med motorcykel. Hon satte dessutom det kvinnliga världsrekordet 2003 med motorcykel på Mount Everest (5305 meter över havet). Annie Seel är en otrolig motorkvinna och är en självklar förebild för alla tjejer som vill börja tävla med sin MC.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe