Köpa motorcykel

Pimpa din MC

En stolt ägare av en MC förtjänar att gå ut varje dag och beundra vrålåket med entusiasm. Vad passar då bättre än lite hojstyling för att ge din motorcykel en personlig touch? Att pimpa sin MC kan bli en superskön hobby och är du extra fiffig och duktig kan du till och med tjäna pengar på det. Du skulle bli förvånad över hur många MC-snubbar som skulle beställa olika design och styling för att bli vägarnas kungar och drottningar.

Var hittar man bling-blinget?

Vissa syr hattar och pyntar med blommor och pärlor, andra köper bling-bling till motorhojen. Men var hittar man grejerna? Nätet är självklart en given guldgruva när det gäller roliga och en del onödiga prylar för att tynga ner din MC med. Men många är även de gömda verkstäderna eller hobbybutikerna med inriktning på MC-tillbehör som kan ha det du behöver och efterfrågar. För att pimpa din MC ska du dock inte ta något som syns på alla andra hojar. Då sticker du inte ut och dina andra MC-polare kanske tycker du är trist som inte vågar mer än så.

Tips på styling

Oavsett om du har en traditionell MC eller en lite mjukare variant i form av en elmoppe från vassla.com så kan du använda samma eller åtminstone liknande stylingprylar. De vanligaste grejerna som man sätter dit är lite annorlunda backspeglar eller lysen. Men när man gjort det vanliga – vad kommer härnäst? Ja, för det första kan du ju måla och designa din egen ram. Du kan även köpa andra häftiga saker i färg eller i speciella storlekar.

  • Racerhandtag
  • Coola mobilhållare för MC
  • Dekaler att fästa lite varstans
  • Tuffa blinkers
  • Fälgstripes
  • Tank Grips
  • Nummerplåtshållare med stil
  • Motorkåpor
  • Kraschpuckar med mera

Listan här kan göras lång och ett annat tips är att du kolla på ett flertal bloggar om koncept-MC och motiverade människor som spenderar fritiden åt att ge kärlek åt hojarna. Om du är medlem i en MC-klubb kanske ni också har en speciell kultur där motorcyklarna ska följa en röd tråd. Det hindrar dock inte från att göra just din lite extra excentrisk, men hör med resten av gänget för att se vad som passar och inte.

Gå på mässor

Det är också en bra idé att gå på en MC-mässa. I Stockholm har du några du kan välja mellan. Där får du verkligen se hur man kan pimpa en MC! Dessutom belönas du av shower i världsklass och de senaste modellerna på marknaden. Att gå på en mässa gör att du fylls med kreativitet från topp till tå och går sprudlande glad därifrån. EICMA-mässan är ett hett tips men det finns även flera ute i landet. Tänk på att även om du har en äldre MC går det att styla den till den hetaste någonsin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe