Heta motorcykelmärken

Suzuki

Har du hört talas om Suzuki? Om du älskar motorcyklar har du med största sannolikhet hört namnet mer än en gång och även människor som aldrig ens rört vid en hoj känner till det. Suzuki är en japansk tillverkare av motorcyklar som levererar hög kvalitet och snygg design till riktigt bra priser. Sanningen är att motorcyklar från Suzuki faktiskt regerar när det kommer till att kombinera och balansera både kvalitet och pris.

Trots att det finns många riktigt bra tillverkare av motorcyklar på marknaden så är det ingen tvekan om att Suzuki är en av de absolut bästa och kanske även mest framgångsrika. Det är naturligtvis väldigt prestigefyllt, med tanke på att konkurrenterna Yamaha, Honda och Kawasaki kommer från samma land. Företaget öppnade upp sina portar redan år 1909, men det skulle komma att dröja rätt många år innan man valde att satsa på motorcyklar. Ska vi vara helt ärliga dröjde det faktiskt så lång tid som fram till år 1952 innan den första skapades.

Under åren har Suzuki kommit ut med ett flertal modeller som har blivit väldigt uppskattade. Några har dock blivit mer populära än andra, t.ex. T-serien, GT-serien och GSX-serien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe