Köpa motorcykel

Bil eller motorcykel? Vad ska du välja?

Det absolut bästa är naturligtvis att både ha en bil och en motorcykel, men ibland kan du ju behöva välja. Det kan vara ekonomin eller platsbrist som avgör. Bil eller motorcykel?

Den ekonomiska aspekten

Det finns motorcyklar och bilar i alla prisklasser. Men om du gillar motorer så vill du ju inte bara ha ett fordon att ta dig fram och tillbaka med. Du vill ju ha bilen eller MC, den där maskinen som får hjärtat att klappa lite extra. Om det är ekonomin som avgör, så bör du dels titta på din pendlingssituation, dels på hur mycket som du behöver frakta saker. Sist och inte minst bör du fundera på vilken bil eller mc som du verkligen gillar. Är du villig att köra med din älskade mc i november, så är valet ganska enkelt. Särskilt om du också kan låna bil av familj eller vänner. Det är ju också lättare att hyra en bil än en mc när du behöver en bil. Om du har en bil så sälj din bil till Riddarmark redan idag. Du börjar försäljningen online. Är det däremot så att du brukar köra mycket folk, ofta fraktar saker eller är lite bekväm av dig? Då kan det vara bättre att antingen bara satsa på en bil eller så säljer du din nuvarande bil och köper en billigare variant och har både mc och bil.

Garageplats

Om du bor på landet får du plats med en Harley Davidson, en Yamaha och en bil. Det finns plats. Om du däremot bor i villa och har tre barn med varsin cykel, garaget fullt med saker och en bil som står på uppfarten, men borde stå i garaget, så är det annorlunda. Det finns tider i livet då mc får göra uppehåll. Eller så får du storstäda. Bor du i lägenhet utan säker garageplats, så kan du hyra en garageplats åt motorcykeln.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe